Ο Ρομπέν


Αυτός είναι ο Ρομπέν ή αλλιώς βρομιάρης ή ασβός κάτι μεταξύ κανίς και γκριφόν
Είναι ο μεγάλος της παρέας μιας και είναι 16 χρόνων.
Ο Ρομπέν έχει ζήσει την ζωή του μεταξύ Πύργου Κατακόλου κάπως μοναχικά.Είναι ένα ήσυχο σκυλάκι που είχε μάθει να ζει μόνο, είτε στην αποθηκούλα του στον Πύργο,είτε κάτω απ το παγκάκι στο Κατάκολο.Η μόνη του παρέα ήταν οι γάτες της γειτονιάς ,οι οποίες καμιά φορά του έτρωγαν το φαγητό.Ακόμα και βόλτες μόνος του έβγαινε.Του άνοιγαν την πόρτα (ή την έβρισκε ανοικτή μόνος του) ,έκανε την βόλτα του και όταν ήθελε γυρνούσε πίσω.Η βόλτα αυτή μπορεί να κρατούσε από μία ώρα έως (το ρεκόρ του) ένα μήνα!!!!!!! Ναι, μια φορά γύρισε μετά από ένα μήνα σε άθλια κατάσταση.Τώρα τι έκανε ένα μήνα, μόνο αυτός το ξέρει.Ελπίζουμε να είχε βρει καμιά γκομενίτσα και να πέρασε καλά!!!!!
Ο Ρομπέν είναι πολύ βρομιάρης.Δεν θέλει το μπάνιο με τίποτα.Βλέπει νερό και κρύβεται.Και για να μας εκδικηθεί, όταν τον στριμώχνουμε και του κάνουμε μπάνιο, μετά από μία ώρα είναι πιο βρόμικος από πριν!!! Έχουμε σηκώσει τα χέρια ψηλά.
Ο Ρομπέν ήταν ο πιο ιδιότροπος σκύλος στο φαγητό.Ήθελε τα πάντα ζεστά και να περιέχουν κρέας.Έτρωγε τον φρεσκομαγειρεμένο κιμά κι άφηνε τα μακαρόνια!!!!
Και λέω ήταν γιατί τα πάντα στη ζωή του άλλαξαν τον τελευταίο χρόνο ,όταν εμφανίστηκε στην αρχή ο Τάκης και μετά ο Ντίνος.Εκεί που για 15 χρόνια ήταν ο μόνος τετράποδος του σπιτιού, ξαφνικά εμφανίστηκαν άλλα δύο.Η απόλυτη φρίκη!!!!!
Ένας γιγαντόσωμος σκύλος να τον πρήζει όλη την ώρα για παιχνίδι (ο ρομπέν δε πρέπει να είχε παίξει σε όλη του τη ζωή 10 λεπτά!!!!) και το κυριότερο , ο ίδιος αχόρταγος γίγαντας να περιμένει πάνω απ' το κεφάλι του την ώρα του φαγητού μήπως και περισσέψει τίποτα.Αποτέλεσμα ο ρομπέν να τρώει πλέον τα πάντα, μόνο και μόνο για να μη κάνει την χάρη στον άλλον να του φάει έστω και ένα ψίχουλο.Ο Ρομπέν τρώει ξηρά τροφή, ψωμί και πολλά άλλα που μέχρι πριν ένα χρόνο τα κοίταζε απαξιωτικά!!!!!!!
Το πράγμα χειροτέρεψε όταν εμφανίστηκε κι ο Ντίνος.Ο καημένος ο Ρομπέν προσπάθησε να τον κάνει αποκλειστικά δικό του φίλο, στην αρχή το πέτυχε, αλλά με τον καιρό ο Ντίνος αφοσιώθηκε στον τάκη κι έμεινε πάλι μόνος. Η ζήλια έχει φτάσει σε τεράστια επίπεδα.Για ένα διάστημα είχε καταφέρει να είναι ο αρχηγός της αγέλης (τον Τάκη τον είχε σούζα),αλλά όταν μεγάλωσε ο Τάκης και κατάλαβε την δύναμή του, δυστυχώς για τον Ρομπέν , όχι μόνο δεν τον έχει σούζα, αλλά όταν τον εκνευρίσει πολύ τρώει και το ξύλο του.Τρελένεται που βλέπει τα άλλα δύο να παίζουν και να μη του δίνουν σημασία, αρχίζει να τα γαυγίζει face to face με μανία και το αποτέλεσμα είναι συνήθως να τον σβερκώνουν.Πρέπει να λύσουμε το πρόβλημα γιατί δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.Αν δεν ήταν τόσο πολύ βρομιάρης,θα τον είχαμε μόνιμα μέσα στο σπίτι,αλλά..................